Spejlægsburger opskrift

Som lovet får I selvfølgelig opskriften, som ikke kræver mange råvarer, er super let og resultatet er en virkelig lækker lille ”burger” som smager så godt, at den føles helt ulovlig! 🙂

Spejlægsburger, 1 stk.:
2 æg
1 spsk. fedtstof til stegning
1 skive ost 30+
2 skiver lufttørret skinke
1 spsk. olivenolie
1 avocado
Evt. limesaft
Salt og peber
Tomat & agurk

Spejl æggene i fedtstof på en pande i 2 min. indtil hviden har sat sig. Læg osten ovenpå det ene æg og læg det andet æg ovenpå, så begge blommer vender mod osteskiven. Steg skinken på panden ved siden af ca. 2 minutter på hver side.
Tag spejlægsburgeren af og læg den på en tallerken. Anret den sprødstegte skinke og hakket avocado ovenpå og dryp med olivenolie og evt. limesaft. Drys med salt og peber og server med tomat og agurk. Velbekomme!