Sommerklar med nye wayfarer solbriller

Jeg fik shoppet lidt i weekenden, og denne gang var det et par billige solbriller jeg gik efter.
Jeg fandt et par billige wayfarer briller hos nicestuff.dk, som er pænt skarpe på prisen på wayfarer solbriller.

Solbrillerne i webshoppen er selvfølgelig ikke originale Rayban solbriller, eller kopier, som prøver at være de originale Rayban briller.
Solbrillerne er noname briller, der har designs, som ligner originalerne. Dem har jeg bare ikke råd til, så derfor købte jeg en pakkeløsning på tilbud derinde. Faktisk gav jeg kun godt 150 kroner for 3 par wayfarer solbriller. Det kan nok ikke gøres billigere andre steder! Portoen var endda også gratis, og det var dag til dag levering.

Så nu mangler jeg bare at vejret herhjemme i Danmark bliver lidt mere sommer, og at der kommer en masse solskin… Jeg kan nu godt finde på at gå med mine wayfarer selvom der ikke er sol. De ser jo fede ud, lige meget hvordan vejret er 😉 God sommer venner!