Hjemmesko fra Glerups

Mangler du en perfekt julegaveide, eller vil du gerne forkæle dig selv lidt?

Jeg har lige købt et par super lækre hjemmesko af mærket Glerups, og de er simpelthen så fantastisk dejlige!

Hjemmeskoene er i ren uld, og med en sål af skind. De er dejligt varme, og selvom jeg bruger dem med bare fødder, så er komforten helt i top.

Jeg elsker at bruge hjemmesko uden strømper i, og med andre hjemmesko har dette ikke altid været en succes. Men Glerups hjemmesko gør det åbenbart muligt for mine fødder “at ånde”, så de ikke bliver fugtige og klamme.

Glerups hjemmesko koster omkring 500 kroner, hvilket er noget mere end andre hjemmesko. Men jeg føler at pengene er givet rigtig godt ud, og jeg tænker at de holder meget længere end de hjemmesko jeg plejede at bruge.

Jeg købte mine hjemmesko fra webshoppen Trendyslippers.com. De har et stort udvalg af Glerups og andre hjemmesko, og jeg fik dem endda sendt fragtfrit.

Da jeg allerede er så glad for mine Glerups, så tror jeg godt at jeg ved, hvad nogle af mine julegaver i år skal være 🙂